This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Cart

Köpvillkor

Villkor i korthet

Thrs AB, organisations nr. 559296-5015 driver webbplatsen www.thyras.se. Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om Thrs AB framgår på hemsidan www.thyras.se

Genom att beställa någon av våra produkter, lämnar du samtycke till dessa villkor:

  • Genom att placera en order på thyras.se, garanterar du att du är minst 18 år eller har målsmans tillstånd att köpa från oss.
  • All personlig information du ger oss eller som vi får kommer att hanteras av thyras.se som är ansvariga för personuppgifter.
  • Det pris som gäller är priset vid den tidpunkt då du gör din beställning.
  • Kortinformation sänds via säker SSL-kryptering och lagras inte.
  • se förbehåller sig rätten att ändra all information utan föregående meddelande.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

  • Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.
  • Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt fraktsätt.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Order som läggs innan klockan 14:00 på vardagar skickas samma dag. Normal leveranstid är 2-4 dagar, beroende på ort och storleken på paket. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå.

Vi förbehåller oss rätten att leveransneka samtliga produkter på grund av prisförändringar samt lagersituation. Alla leveranstider som uppges bör anses som preliminära.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 sek.

Returer & Ångerrätt samt byten

Som kund hos thyras.se har du alltid 14 dagars ångerrätt efter att du mottagit en vara. Ångerrätten gäller endast oöppnade produkter.

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Kontakta oss på info@thyras.se med ditt ordernummer så skickar vi dig en retursedel. Ångerrätt gäller ej realiserade varor. Varorna skall skickas tillbaka i sitt ursprungliga emballage samt i ursprungligt skick för att retur ska kunna ske.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du:
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast, dock senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Reklamation

Om paketet är skadat vid leverans ska du reklamera det direkt hos ditt utlämningsställe eller postombud.

Returadress

Skicka din retur eller ditt garantiärende till:

Thyras.se
Thrs AB
Varuvägen 9A
125 30 Älvsjö

Märk försändelsen med ”Retur” respektive ordernummer.

Cookies

Den här webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Nedan kan du läsa om vad en kaka är och hur vi använder dem i nätbutiken.

Vad är en kaka?
En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan är också möjlig att använda för att följa ditt surfande på olika webbplatser som använder samma kaka.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator, kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du som användare senast besökte den aktuella webbplatsen. När utgångsdatumet passerats raderas kakan automatiskt när du återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner alltid när du stänger din webbläsare.

Feltryck

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, bilder och produkttexter som blivit felaktiga vid tryck. Detsamma gäller våra produktmanualer samt information på vår hemsida.

Tvist

Vid eventuell tvist har Thyras.se som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut.